Julkaistu

Lyhyt kysely

Hei Curation ystävä,

tarvitsemme apuasi! Luomme yhdistyksen strategiaa uusiksi ja siihen liittyen toivoisimme vastaustasi lyhyeen kyselyyn. Samalla sinulla on mahdollisuus voittaa, ei ainoastaan peltiämpäriä, vaan myös tietopaketti! Halutessasi voit siis osallistua arvontaan jossa voittaja saa valita kaksi teosta, neljästä vaihtoehdosta: Vårt åboländska byggnadsarv – att förstå ett gammalt hus, Vanhan talon historia ja hoito – rakennusperintöä turunmaan saaristossa, Peltiuunit – Valmistus, korjaus ja lämmitys eller Åboland och åbolänningar – plock ur arkiv.

Curation toiminta on alkanut vuonna 1999 ja maailma ympärillämme on muuttunut sen jälkeen. Myös yhdistyksen täytyy muuttua vastatakseen jäsenistön ja yhteiskunnan tarpeisiin. Pyrimmekin nyt kartoittamaan mitä sinä toivot yhdistyksen toiminnalta jatkossa, mitä vanhaa toivoisit säilytettävän ja mitä uutta tulevan mukaan.

Vastausaikaa on 17.3.2024 saakka. Kiitämme jo etukäteen avustasi!

Linkki kyselyyn:

https://link.webropolsurveys.com/S/B1DC95ED552796D4

Ystävällisin terveisin

Curation hallitus ja toiminnanjohtaja

p.s. Järjestämme Curation tulevaisuuteen ja seuraavien vuosien strategiaan liittyen työpajoja, ensimmäisen tiistaina 9.4. ja tarvittaessa kahtena seuraavana tiistaina. Olet lämpimästi tervetullut mukaan kehittämään yhdistyksemme toimintaa!