Varaosapankki Mokulla

HYVÄLAATUISTA MÄNTYPUUTAVARAA NAUVOSSA!

Hienosahattua, esimerkiksi julkisivulaudoitukseen tai lattialankuiksi.

Ilmoita mitat mahdollisimman pian Bjarne Dahlénille, puh 040 562 1803

Varaosapankki vastaanottaa ja myy, käytettyjä, pääasiassa ennen vuonna 1960 valmistettuja rakennusosia. Tutustu myös korjausrakentamiskioskiimme, käytettyjen rakennusosien välitysmyyntiin sekä myyntitilimyyntiin vasemmalla olevasta valikosta.
Myymme 1970-2000-lukujen väli- ja ulko-ovia sekä ikkunoita, osa karmilla, osa ilman, hintaan 5€/kpl. Tuotteet on merkitty. Tule tekemään löytöjä!

Mokulla varaosapankki

Miten hoitaa kuljetus?
Voimme pientä maksua vastaan auttaa tavaroiden kuljetuksessa, resurssiemme rajoissa. Ota yhteyttä henkilökuntaamme etukäteen.

Mitä otamme vastaan varaosapankkiin?
Sellaisia vanhempia käytettyjä rakennuosia, joita itsekin olisit valmis hankkimaan. Toisin sanoen rakennusosia, jotka ovat käyttökelpoisia mahdollisesti pienen siistimisen tai korjauksen jälkeen. Ota yhteyttä henkilökuntaamme (toimistoon tai varaosapankkiin) jos olet epävarma.

Esimerkiksi:

Ovia, ikkunoita (mieluiten karmeineen ja heloineen!)

Vanhoja heloja, avaimia, lukkoja

Vanhanmallisia pesualtaita ja kylpyammeita

Vanhoja valurautapattereita

Kaakeliuuneja ja puuliesiä sekä liesien luukkuja ja muita tarvikkeita

Käsityönä tehtyjä keittiön kaapistoja ja muuta kiinteää sisustusta

Vanhaa ikkunalasia, listoja, lattialankkuja ja kattolautoja yms.

Ylijäänyttä käyttämätöntä rakennusmateriaalia, mikä soveltuu vanhojen rakennusten korjaukseen, esimerkiksi pellava- ja selluvillaeristeitä, puukuitulevyjä, katto- ja muuritiiliä, pinkopahvia, tapetteja ja päreitä

Katso myös välitys- ja myyntitilimyynti!

Mitä ei vastaanoteta?
Esimerkiksi:

Moderneja teollisesti valmistettuja rakennusosia.

Materiaaleja, jotka eivät sovellu käytettäviksi vanhoissa rakennuksissa: muovimattoja, keittiökaapistoja melamiini- yms. materiaaleista, mineraalivillaa jne.

Käytettyjen rakennusosien välitysmyynti

Suuret tilaa vievät tai vaikeasti kuljetettavat sarjat (kuten kerrostaloikkunat, katto- ja muuritiilet) yms rakennusosat voi parhaiten saada myyntiin välitysmyyntimme kautta. Silloin myyjä pitää tavarat ja hoitaa mahdolliset esittelyt. Veloitamme 10% provisiota välitysmyynnistä.

Ota yhteyttä toimistoomme

Tarjottavaa välitysmyynnissä

Haussa
Hirsiä
Jatkuva kysyntä vanhoille hirsille uusiokäyttöön.

Kattotiiliä

Kysyntää olisi kattotiilistä sekä betoni- että savi-.

Myyntitilimyynti

Myyntitililtä myynnissä myyjä kuljettaa rakennusosat Mokulla varaosapankkiimme. Curatio hoitaa varastoinnin ja myynnin, omistus säilyy myyjällä kunnes olemme myyneet tavarat.

Curation provisio on 30% myyntihinnasta. Mikäli varastointiaika venyy tai jos esineet vaativat suuren tilan, saatamme joutua neuvottelemaan provision nostamisesta.